Aasta lõpp läks nii raskeks oma töö ja isikliku elu vallas aga selle sees valmis üks kaua tehtud kaunikene! Ilmus trükist järjekordne raamatubeebi 😀

Kalli abikaasaga tihedas koostöös. Seekord ei võtnud ma ühtegi kord kaamerat kätte, parema varustuse ja abikaasa ülirange töötlustuhinaga saime ikka veelgi kvaliteetsema teosega hakkama 🙂 Aitähh Musu!
Tänan siin kohe ka oma keeletoimetajat, kes seekord oli päris hädas erialase keelekasutusega, projektijuhti Annika Reiljanit ja raamatu kujundajat Einike Soosaart (ei ole sugulane 🙂 )
Kuna ka seekord ei hakanud ma ka õpetama kaunistamist, sest see pole minu teema, siis lisasime nagu ka köite raamatul, taha suure galerii selle valla fantastilistest töödest. Juba eelmine kord ma ütlesin, et ma isegi ei tunne osasid inimesi, seega raamatusse ei ole niisama tutvuse kaudu pääsenud keegi, vaid olen ise ühendust võtnud ja palunud, et nad austaks meie raamatut oma loominguga.
Aitähh teile! Need hämmastavad tööd näitavad ideaalselt, kui hämmastav see valdkond on.

Raamat on ikka ennekõige mõeldud algajale, kes tahaks esmakordselt üldse proovida midagi või siis kes soovib rohkem katsetada. Samas loodetavasti annab ikka mõnele juba meistrile ka lisanippe.

Kõik asjad pole mul maha õpitud kuskilt internetiavarusest, seetõttu ei leia identset õpetust kuskil, nad on aastatega proovides ise kujunenud töövõtted. Eriline ja oma on LAEGAS. Sest raamatus toodud õpetus parema kvaliteedi jaoks on puhtalt minu enda välja töötatud tehnika ja pean seda ikkagi omaks!

Siinkohalt tänan juba jõulukingiks ostjaid ja ka tulevasi. Ilusat koduleidmist meie väikesele uuele lapsukesele!

Ja teile kõikidele fantastilist aasta lõppu. Toogu uus aasta palju unistuste täitumist ja rõõmu ning armastust 🙂