Avastasin, et mida suuremaks me kasvame või siis täiskasvanumaks…ei pane me enam tähele neid väikeseid asju enda ümber nagu lapsed seda teevad, millal te ise viimati leitsite lepatriinu ja seda siblimas sõrme otsas vaatasite, või kui äge oli jälgida tigu roomamas…..

Minu lapsed näitasid täna lepatriinut ja mulle meenus, et ma pole ammu juba seda väikest elukat näinud. See aga hakkas mind piinama ja mu päev möödus eile puhtalt lepatriinude tähe all 😀

Ega ma siis ühe asjaga piirdunud…

Lõuendil maal/kell, suuruses 40x50cm, akrüül

Ja nagu öeldud juba siis tegin kohe teise asja veel 😀

Väga tugevast ja heast puuvillastest kangast tugev poekott. Väga mahukas 🙂 Suurus 30x35x10cm

Poekott ootab veel omanikku 😉

Teinekord heitke kuskile murule kõhuli ja vaadake sinna sisse, hämmastav kui palju meile märkamatut ja ilusat seal on 😀