Lootsin, et see uus aasta algab mulle vaikselt aga võta näpust….nii palju tööd, et enam ei jõua teha. Lisaks kõigele sellele on mingitõttu inimestes viimasel ajal tärganud kurjus ja ülbus. Ma ei mõtle otseselt ainult minuga seoses aga kuulen liiga palju juba kõrvalt.

Mul oleks keelelaksutamisega tegelevatele inimestele üks hoiatus!
Käsitöölised on nagu seened metsa all, nad on ühenduses kilomeetrite pikkuse juurestikuga. Kedagi kritiseerides või veel hullem solvates, tuleb see jutt isegi mitte otse välja vaid läbi mitme inimese. Kui me ei taha enda kohta selliseid jutte või siis isegi ühiskondlikku vastasseisu, siis peame ise juba elama ja käituma nii. 
Inglise keeles on hea väljend: “What goes aroung, that comes around!”

Aga nüüd tähtis teadaanne!
MÄRTSI ja APRILLI kuus Vikipesa ei võta tellimusi (kuni edasise teatamiseni). Minu perekonnas ja töös on toimumas väga suuri muutusi ja selletõttu suur ettevõtmine võtab nüüd kogu minu aja!

Viimased kokkulepitud töötoad toimuvad aga mitte ükski Tartu kandi oma, sealhulgas ka pesa omad. Mul on au olla õpetajaks mitmetele inimestele, kes kasutavad ja arendavad oma õpitut väga edukalt ja mul on aeg tagasi tõmbuda. Las nemad teevad nüüd tööd ja saavad teenitud kiitust, nad on seda väärt. Seega korralik PAUS, et ümber hinnata oma tegemisi ja arendada ennast edasi, sest tunnen juba ammu, et tammun ühel kohal ja minust minnakse mööda nagu kivist. Juba rahalises ja enesetäiendamise mõttes pean ma hakkama endaga suuremat tööd tegema.

Seniks…..olge siis üksteisega mõnusad!

Vikipesa ei lähe pausi, asju näitan ikka, seega siia nurka ei tule ämblikuvõrke 🙂

Kallistustega päikest teile!