See aasta lõpetas minu teine laps lasteaia, et jalge alla võtta koolitee. 2008, kui laps vaevalt 1,5 astaselt alustas lasteaia elu, töötasin ka mina seal mõned kuud. Seetõttu sai palju kaameraga viibitud seal asutuses ja alates beebikoolist oli mu ju enamusest lastest pilte. Väike idee tuli, et kingin enda poolt selle lasteaia lõpetavatele lastele väikese powerpoint slaidiesitlus. Sain kasvatajate varamust ka uuemaid pilte, ning pikkides mõlema rühma aastate lõikes pilte, lõin koos tekstiga väikese ülevaate neile sellest perioodist ja inimestest.
Kuna neid tuli teha 28tk, siis lähenesin nö odavalt ja kiirelt 😉

Kasutasin oma lemmik oksapaberit ja Snittyst oli üli suur ja hulluks (heas mõttes) ajav valik A2 formaadis disainpabereid, aga mõeldes lastele oli see jalajälgedega paber parim valik 😀

Tikatiiritsast sain ülimegahea voltimis aluse….Eena sul oli õigus, see on fantastiline 😀

Vot selline minu väike ja tagasihoidlik kink. Iseasi kes ja palju seda üldse hindab aga tean, et need omad kellele see ennekõige oli mõeldud, seda teevad ka 🙂
Minu tänu tuli siis, kui lõpetamise ajal seda suurelt saalis kõikidele näidati ja laste reaktsioon …see oli minu tänu!