Asju nagu ei tundugi nii palju aga fakt juba, et esmakordselt viib mu töö mind kokku mündirohelise pulmavärviga andis palju mõtlemis ja nikerdamis pinget. Mulle väga meeldib, et inimesed on hakanud tõsisemalt ja erilisemalt sellese päeva suhtuma ja miks ka mitte, tahame ju ühe korra seda teha 😀

Igas tahes see värv oli parasjagu pähkel, sest leida pabereid või värve polnud kergemate killast, aga saime hakkama 🙂

Kogu komplekt:

Eraldi ka: lipp sai lihtsam

Küünal oli juba paras pähkel, esiteks on ta väääga suur ja ülimalt raske, hoidsin seda koguaeg padja peal ja üle tunni aja kleepisin 1-8mm suuruseid (või peaks just ütlema väikseid 😉 ) pärleid ükshaaval 🙂

Ja viimasena suurim töö. Pruutpaari poolt tänutäheks külalistele väikesed 6x6cm magnetid. Joonistasin 4 erinevat pilti, paljundasin, raamiks mündiroheline ja tugevalt mustal papil 😀 Neid on lausa 72tk!

Õnne ja armastust teile!