Vähesed saavad uhkustada sellega, et mingi remondi või veel vähem ehitusega suudavad oma mehega koostööd teha. Minu mehel on samamoodi väga hea loominguline silmavaade ja meie kodu ehitus on olnud igas mõttes koostöö, mitte nagu mingis ameerika filmis kus naine näitab vannitoa plaate ja mees põgeneb 😉 Mitmed sõbrannad on ka rääkinud kui erinevad on nende stiilid mehega ja isegi närune tapeedi ost on kaklus 😛

Hea näide väikesest meievahelisest ühis projektist….minu idee, kavand ja kamandamine ja tema teostus!

Seletan ka, meil on modernse stiiliga maja, suur valge sein köögis pani minu idee juba varakult liikuma selles suunas, et midagi sellist rõõmsa värviga sinna peale teha (eesmärk on selle värvilahenduse peale asetada fotod), sest seinad kõik heledad ja põrandad ja mööbel tume.

Ma olen väga rahul, olen terve päeva seda imetlemas käinud, sest see sobib nii ideaalselt meie uude kööki 😀