Olen kasvanud venelastega koos ja neil on väga levinud kunstlillede tegemine (ennekõige just kangast). Olen kasvanud sedasi, et mitte kuskilt pole saanud seda teemat õppida ja seega minu lilled on piirdunud ainult maalimise vallas.
AGA, pikalt jälgisin ma Irinat Tartus ja kuidagi ei sobinud mulle need töötubade ajad. Aga nagu öeldakse “Ei tule Muhamed mäe juurde, tuleb mängi Muhamedi juurde!” 😀 Ja kutsusingi ta meile VikiPesasse töötuba tegema.
Te ei kujuta ettegi kui fantastiline on see maailm ja kui seda veel õppida omaala meistrilt, siis….mis saaks veel parem olla 🙂 !?
Sellised olid minu katsetused…palju on veel õppida ja proovida aga mulle see väga meeldis!

Vot see krepppaberist lill mulle isiklikult ei meeldi, aga näeb kena välja.

Mõnus u 3-4cm läbimõõduga nunnuke, proovisin varre tegemist

Kui anti valida värv, siis ma ei tea miks, aga mu käsi sirutas sellise vanaroosa järgi ja kusjuures paberite toon muutub töötlemise ja vormi saavutamisega. Sai proovitud ka erinevaid tolmukaid ning erinevaid värve.

Kuna ma ei oma ühtegi masinat (väike põhimõte mul) siis proovisin ka Irina õpetust, kuidas ise luua toorikuid ja selline valge tuli siis ise lõigates 😛

Kuidas ma ka ei pildistanud, siis ma ei saanud kuidagimoodi korralikult kaadrisse oma pojengi. aga on tõesti suur, oma rusika suurune ja raske 🙂 Varre ja lehtedega.

Veelkord ülisuur tänu sulle Irina, et jagasid meiega oma loomingut!
Kellel vähegi võimalust, siis julgelt minge ja vaadake ka tema Fb lehte!!!