Templid ja embossing

Mul on väga hea meel, et seekord elab meister mul lähedal 😀 Sain jälle Irina töötuppa.
Kuna ise nii palju aastaid käidud mööda Eestit, siis on mõnus aeg rihm lõdvemaks lasta ja ise ka niisama nautida mingit õppimist. Seekord õpetas Irina templeid ja embossingut. Mul oli tükk tegemist töötoas, sest ma ei huvitu ja ei hakka tegelema ja siis õpetaja jutt käis natuke mööda külgi maha ja kui tuli aeg tegudele asuda, siis oli kõik nagu “pudru ja kapsas” 🙂

Aga teema on täiesti hämmastav, olen siiamaani üllatunud, kui suurte võimalustega teema see on. Veel suurem kunst on see kõik kokku panna.
Aga seekord mul isegi õnnestus ja jäin rahule 😉

DSC_2082 DSC_2085

Mulle on India reis hästi mõjunud, töödes on nii palju värvi 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.