Kollektiivi kingitus

Olengi Eestis tagasi ja teen täiel võimsusel tööd. Kuna eelmine nädal veel puhkasin siis tulin vastu tutvuse poolest ja tegime nö töötoa. Olen ennegi öelnud ja ütlen uuesti, et ma ei tee portselani maalimise vallas töötube. Kui Lemeksi töötajad kontakteerusid, et 20 aasta tööstaazi täitumisel on neil soov teha ühele töötajale, midagi erilist. Mitte ei telliks vaid, et töökaaslased teevad ise midagi.
Paras peavalu oli välja mõelda, mida ja kuidas teha nii, et nad saaks hakkama ja oleks ka ise rahul. Käis juba korduvalt läbi nali, et ma tulen õhtul koju, pesen värvi maha ja teen ise 😀
Mõte sai siis selline:
Vaagen ja 4 kohvitassi+taldrikut. Ideaalne ja praktiline komplekt. Teemaks valiti siis aastaajad. Ja tehnoloogiliselt lahendasime nii, et maalisin ja põletasin musta joone, mida siis nemad värvida said.

Väga lahe oli see seltskond ja tegid tubli tööd!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.