“Sunset in Florida”

Share

Minu ühtedeks lemmikvärvideks on punane ja must. Selle kontrastne kooslus on võimas, salapärane ja seksikas. Nagu oli idee maalida selline märkmiku kaane nahk ja mehe soovil sarnane kell.  Aga kui ma nägin eelmine nädal telekas kaadrit õhtusest Floridast, kus samal taustal olid pikad palmid, siis see piinas mind seni, kuni ma haarasin pintsli ja maalisin selle endast välja 🙂 Väikese lisana siis ikkagi praktilises mõttes ka kella funktsiooniga.

Suur lõuend 50x60cm, akrüül.

Õnneks on käsi peale operatsiooni taastunud ja töötahe ja tervis tagasi, seega elan ennast veel kõvasti välja kunstilises mõttes 😀 Hakkasin õppima ühte oma lemmik stiili ja esimene proov saab varsti ka näidatud.

Tagged ,

2 thoughts on ““Sunset in Florida”

  1. Kes tahab, võtke minuga ühendust. Müün teile ära soodsalt.
    Saunapõranda fond on tühi

  2. awwwwwwwww…. võimas!!!!!!!!!!!!!!! tõesti on võimas!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.