Coptic binding edasijõudnutele

Coptic binging on parajalt peavalu tekitav ja keerukas õmblemistehnika, aga kui selgeks saab siis on ta juba mõnus 🙂 Sellel tehnikal on olemas ka teine natukene keerulisem tehnika….kahe nõela coptic. Suurim erinevus on selles, et kui muidu coptic bindingul jääb äärmine õmblus alati selline mitte eriti ilus siis kahe nõela tehnikas jäävad kõik õmblused korralikult palmikusse!

Nagu näete on nad erinevad, on ühevärviga…

…ja 2 värviga…

Need väikesed näidised ja muud veel tulevad minuga kaasa 19-20 nov. jälle Tallinna, kus parajat väljakutset otsivatel käsitöölistel, kellel juba copticus käsi valgeks tehtud saavad seda uut katsetada 😀 Tallinnas on juba tekkinud väga tubli punt köitmisega tegelevaid, ootan teid jälle 🙂

5 thoughts on “Coptic binding edasijõudnutele

  1. Kadri says:

    Tere, Viki!
    Kas Coptiku jätkukursus toimub jälle Helmehaldja ruumides? Ma ei näe Helmehaldja kalendris seda kursust hetkel ega saa registreerida.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.