Minu ESIMENE raamat ;)

Tegelt see polnud mul üldse plaanis, see oli minu ema väikene trikk 🙂

Eelmine aasta tuli minu ema jutuga, et ma joonistaks mõned lõvipoisid talle. Kuna ta kasutab oma töös meile kõikidele teada olevat Politsei Lõvi Leod ja ütles, et talle ei meeldi see tegelane ja lastele ei sobi ta nii hästi värvimiseks. Nii ma siis visandasin mõned erinevate teemadega lõvi poisid. Ema ise mõtles pooled tekstid ja ma aitasin ülejäänud ka kirja panna. Valmis siis 7 pilti.

Mina teadsin, et need on mõeldud lihtsalt selleks, et ema saaks kooli või lasteaeda loengut pidama minnes lastele anda värvida mõningaid koopiaid aga mida tema tegi…..sellest 7 pildist tehti liimköitega kerged  “värvi ise” A4 raamatud, mida on hea anda ise asutusele ja nad saavad neid paljundada.

Sellised 7 pilti siis, juures meie tekstid ja minu loodud politsei tempel, mille ka emale juba üleeelmine aasta töö jaoks lõin 🙂

10 thoughts on “Minu ESIMENE raamat ;)

 1. Kerli says:

  meie juurde ka võiks selline Leo tulla 🙂

 2. GuidZ says:

  Ma võin orgunnida. Aga kohtumispaika muuta ei tohi

 3. Käthlin says:

  super!!! ning suurimad õnnitlused esimese raamatu puhul! sa peaks tõesti raamatute illustreerimise peale mõtlema!

 4. Rees says:

  oi-oi-oi, jube lahe projekt!!! Äge tegija oled!

  Ma tööle minnes loodan salamisi, et ka meie sahtlites on vanade asemel nii vahvad templid nüüd ;-))) Esmaspäeval vaatan järgi!

 5. viki says:

  Aiai Liina …ei sa ei leia sellist 🙂 Selline tempel on ainult minu emal ja teine suuremal ülemusel 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.