MTÜ Vikipesal oli esimene projektipõhine koolitus ja seekord oli mul suur au minna külla Lihula Lilltikandi Seltsi megausinatele nobenäppudele.

Ülimalt mõnus seltskond õppis siis seekord õmbluseta albumiköidet ja paeltele õmmeldud märkmikut.
Vaadake vaid neid megailusaid tikandeid mis sai neil selle tarbeks valmis tikitud…

Vaadake kindlasti ka PILTE näete ise ka milline fantastiline seltskond, tikandid, töökäik ja need imelahedad köited!
Kallid seltsi liikmed, suur tänu minu poolt küllakutse eest ja Lihula Rahvaülikoolile selle võimaluse eest. Loodan, et see uus oskus leiab teie väärika tikandiga hea koostöö ja ennekõige loodan ma , et me kohtume kunagi veel!
PS: Suur tänu ka Merkale laste hoiu eest ja naabrinetile kaasa tuleku eest, ma ei oleks suutnud sõita selle üle 3 tunnise tee üksi edasi ja tagasi…ahjaa  teadmiseks, et ma lahkusin autoga kodust 05.55 hommikul ja naasesin samasse kohta 21.48 😀 huhhh raske päev oli 😀