Viimastel nädalatel olen hakanud ma niigi tigedasse graafikusse lisama enda harimist 😉 Olen aastaid ise õpitubasid teinud mööda Eestit aga nüüd olen hakanud ka ise õppima ja minul oli täna suur au õppida lõpuks ometi Karnaaksi käe all. Minu arust on ta üks  parimaid fimoõpetajaid, kelle kogemus on väga suur ja laialdane teemade valik annab igale huvilisele hea valikuvõimaluse raskuse ja idee suhtes.

Täna sain mina siis õppida Orhidee tegemist, minu värvivalik oli siis purpurpunasest-valgeni ja jätkus nii palju, et ma sain: kõrvarõngad, kaelakeeripatsi ja prossi 🙂

Ja teises tunnis tegime Mahulist lilleripatsit. Vot see on juba keerulisem tegemine aga milline emotsioon kui voolid ja voolid higipull otsaees ja siis näed nagu üllatusmuna lahti lõigates oma tulemust 😀

Teate naised, kui tahate tõesti õppida meistri käe all midagi eriti ilusat teha, siis soovitan, et uurige Karnaaksi BLOGI ja kindlasti jälgige ka Helmehaldja koolitustekalendrit ja minge!!!
Tehke midagi ilusat endale 🙂

Suured tänud sulle õpetamise eest ja kohtume veel!