Üks pisikene postitus, asi mida ma pole veel näidanud, aga täidab juba tükk aega oma töökohust. Tegin Juula külale, mille liige ma ka olen sellise KÜSK (Kodanikuühiskonna Sihtkapital) stendi, eesmärk sellel oli see, et seda saaks võtta vajadusel ka ruttu seinalt maha kui näiteks tuleb üritus sisse ja et tal oleks taskud, kuhu saaks panna pilte.

Sain kunagi neid reklaamiks kasutatavaid peenikese puidust musta raamiga hästi suuri pildiraame, mille sisuks oli tugeval papil reisipilt. Värvisin selle reisipildi üle, maalisin peale küla  ja KÜSK logod ming õmblesin mõnusast linasest riidest taskud, mis siis kinnitasin ilunaeladega…kusjuures need ilunaelad, kes mäletab vanasti olid sellised polsterdatud uksed kortermajades, vot need samad ilusa otsaga vanad naelad on need!!! 🙂

Taskud on piisavalt suured, et mahutada parajad patakad fotosid. Imearmsate pisikeste pesulõksudega tekitasin võimaluse kinnitada siis sahtli juurde selle ürituse nime (nagu ka pildil näha), seega saab ilusasti muuta silte 🙂