See oli alles mõni kuu tagasi kui ma maalisin sõbrannale perepilti pulmadeks ja kes mäletab, siis pilt oli hea (tehnika) aga sarnasus on teema millega kõik maalijad mässavad, eriti kui pole aastaid tegelenud. Annile tegin 3 kruusi sünnipäevadeks: tema sõbrannaga, perekonna 5 põlvkonda ja 94 aastane vanaema 🙂

Kes vähegi on proovinud inimest maalida teab kui raske see on aga ma poleks arvanud et nõule on see veel niiiii raske. Mitu korda pesin nö valmis pilti maha ja tegin uuesti, aga lõpuks jäin rahule 🙂 Ja loodan, et kingisaajad jäävad ka rahule 🙂

1 thought on “Portreed

  1. Puhvis Kukk says:

    Ok kui ma vanaema oleks olnud, oleksin noudnud Photoshop-i treatment. Et igast vinnid ja kortsud ara kustutet. 🙂

    See ripsmetega fotoalbum voi mis ta on, isver, see on niii ilus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.