Kellad tibakese loodusega

Üle pika aja sain jälle maalida, niiiiii mõnus oli 🙂
Esiteks kaks 30x40cm kellad, teemaks olid lepatriinud aga sedasi rohus on nad kõige nunnumad…tegin hetkel südamesppvi järgi karikakraid ja metsmaasikaid, ehk siis see vaade, mis minu koduaias vaatab suvel vastu , kui kõhuli heina sisse heidan 🙂

Aga lill mida olen korra üritanud maalida ja nüüd siis sain korralikult maalida…..orhidee 🙂

…lähemalt ka 🙂

Ise jäin rahule 🙂

2 thoughts on “Kellad tibakese loodusega

  1. karnaaks says:

    No on ikka ilusad küll! Saan aru et kirjad tegid viimasean sinna peale. Kas juhtub sinusgugusel kõval tegijal ka nii, et maalid tükk aega pilti ja siis selle lõppviimistlusega keerad kõik tuksi. No et kiri tuleb kõver või kell mehhanismi asukoht on täitsa vale. Ma vaatan praegu ja tundub, et õhkaks: “Ohh, nende kelladega läks kõik hästi!” 🙂

  2. tikker says:

    Mmm, mina olen vana lepatriinukellade fänn 😀

    Kusjuures elutuppa ju tahtsin ka sult kella tellida, aga mõtteks see jäigi, kuna ei suutnud sobiva seinapinna suhtes ära otsustada (kõik olid ühtviisi halvad :D), vaatame senini kella ainult arvutist ja mobiilist.

    Aga paari-kolme aasta pärast tuleb loodetavasti suur remont ja elamise laiendamine, siis kolib elutuba teise tuppa, SIIS peab raudselt seinakell ka tulema 😛

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.