Ma ei tea, kus kohast ma selle jõu leidsin, aga eks see ole alati nii, et kui suudad ennast häälestada millegi peale, siis edeneb see jõudsalt 🙂
Minu laste lasteaed saab kohe-kohe 30 aastaseks, väärikas juubel 🙂 Seoses sellega, tellis juhataja minu käest seinamaali…kuid mõte oli, et see peaks olema mingi dekoratiivne element suhteliselt pikas koridoris ja nö ajatu+sobilik igaks sündmuseks/aastaajaks. Kuna juhatajale on hingelähedane rahvuslik teema, siis valisime Äksi rahvariide vöö kujutise.
Täpselt 7h (pausideta), u 15m kokku

Selle maali vahel, suhteliselt pimedas koridoriosas on köök ja meile kõikidele tuttav see vana hea söögiluuk 🙂 Kuna lapsed peavad seal seisma ja ootama sööki, siis mõtlesime, et teeme nende ootamise vähekene lõbusamaks. Joonistasin nelja rühma logod/tegelased.

Vabandan pildi pärast, raske on teha pilti pimedas ja kitsas koridoris 🙂 Aga see võttis aega täpselt 5h
Et saada aimu, kui suured nad on, siis kaader minu tööhetkest …

Palju õnne Tabivere Lasteaed, kahju, et ma ei saa osaleda suures peos aga see siis minult väikene panus 🙂