Rõõmu lasteaeda.

Ma ei tea, kus kohast ma selle jõu leidsin, aga eks see ole alati nii, et kui suudad ennast häälestada millegi peale, siis edeneb see jõudsalt 🙂
Minu laste lasteaed saab kohe-kohe 30 aastaseks, väärikas juubel 🙂 Seoses sellega, tellis juhataja minu käest seinamaali…kuid mõte oli, et see peaks olema mingi dekoratiivne element suhteliselt pikas koridoris ja nö ajatu+sobilik igaks sündmuseks/aastaajaks. Kuna juhatajale on hingelähedane rahvuslik teema, siis valisime Äksi rahvariide vöö kujutise.
Täpselt 7h (pausideta), u 15m kokku

Selle maali vahel, suhteliselt pimedas koridoriosas on köök ja meile kõikidele tuttav see vana hea söögiluuk 🙂 Kuna lapsed peavad seal seisma ja ootama sööki, siis mõtlesime, et teeme nende ootamise vähekene lõbusamaks. Joonistasin nelja rühma logod/tegelased.

Vabandan pildi pärast, raske on teha pilti pimedas ja kitsas koridoris 🙂 Aga see võttis aega täpselt 5h
Et saada aimu, kui suured nad on, siis kaader minu tööhetkest …

Palju õnne Tabivere Lasteaed, kahju, et ma ei saa osaleda suures peos aga see siis minult väikene panus 🙂

3 thoughts on “Rõõmu lasteaeda.

  1. Kadri says:

    Peale pikka vaeva sai väga vahva ja ilus lõpptulemus!

  2. Sapsi says:

    Ah, kui pikk see vöö on :O
    Aga nii lahedad on sellised maalid. Meil on siin ka natuke tehtud aga treppide seinad on ilusad valged, all ka muru aga iga kord sealt minnes nii ootaks mõnda lepatriinut või muid midriloomi ringi sibamas. Poolik on, minu jaoks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.