Mis pakub ühele kunstnikule kõige rohkem rõõmu? Ikka see, kui ta saab teha oma tööd ja loomingut ja seda ka hinnatakse 🙂

Minu tunnus ja lemmikud on need vallatud kollased kassid. Ühele sama vallatule õpetajale, kelle lemmikuteks on kassid, sai A5 formaadis märkmik. Kaaned on kaetud linase riidega ja peale maalitud kassid, kinnituseks 3 suurt puust nööpi. Sees on üle 50 tugevama lehe.

Nagu aimata oli, siis on mul VEEL kasse 🙂

Kuigi seal on seltsis 2 koera, siis tegelt on need kassid ühele erilisele suguvõsale, kes tihti kokku saavad ja et nad saaks siis omanimelistest tassidest üheskoos kohvitada 😀 11 kelmikat kruusi.

Aga ühte tahan veel öelda, tahan tänada teid kõikki, kes te minuga koos õppisite ja mind külla kutsusite köitmist õpetama, nii hea meel oli õpetada teid, kes te selle tehnika vastu huvi tundsite. Kuna minu ellu on suur muutus tulemas, siis ei sõida ma kahjuks niipea enam õpetama, kuid mul on väärikas järglane, kellel on vajalik kirg, oskus ja see kõige vajalikum soov areneda ja teha korralikku tööd! Aga selle aastaga olen ma teinud 27 köitmis teemalist õppepäeva ja tänan teid selle eest!