Minu poolt kõigile siin kolajatele ja tuttavatele ka siis parimad uue aasta soovid, uskuge mind, see uus tuleb parem igas mõttes, ka see mida ma hakkan edaspidid teiega agama ja mida ka teie oma elus kogete 🙂

Mõned näitamata asjad ka…

Vana hea Shoppaja kass

Ämma põll…nii vinge kui inimesed huumorit mõistavad 😉

Perekonnale soolaleivaks

Tundub, et mustad kassid on selle aasta lemmikud

Ja jõulukink õele-vennale, 30x40cm lõuendil, maalitud akrüülidega.

Tänan veelkord kõiki kellega see aasta kokku olen puutunud nii koolituste kui ka töö käigus. Olete teinud minu aasta eriti töörohkeks ja väljakutsuvaks. Ma tean, et see aasta tuleb veel rohkem tööd ja palju muutusi tegemistes 🙂

ARMASTUST JA RÕÕMU SELLEL AASTAL TEILE MINU POOLT!

4 thoughts on “HEAD uut …

 1. august4 says:

  sa peaksid avama oma kasside fännklaabi 🙂 🙂 🙂 ma olen juba fänn!

 2. Karnaaks says:

  Hääd uut ja titekisarohket aastat!, aga tegelikut, ega see titt palju kisa, Sa kogenud emme juba:

  Kuidas öeldakse: esimese tite luti maha kukkudes desinfitreeritakse see peale igat kukkumist, teise tite puhul tõmmatakse lutt suust läbi ja käib küll, kolmas titt peab ise vaatama kuidas koera käest luti kätte saab :d 😀

  Jagugu uuel aastal natukene aega ka käsitööks, aga üle ei maksa pingutada. 😉

 3. Mammi says:

  Mul on au olla ühe põlle omanik, küll lühikest aega, sest kingin selle naabrinaisele aga hakkan tema juures nüüd söömas käima 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.