Kahjuks iga moment meie elus ei lähe nii nagu soovime, see aasta lõppes siis suhteliselt ebameeldivalt oma pesa vallas. Ainukene lootus on, et peale pikemat pausi ma mõtlen oma töötamise, tellimise ja aja hoolikalt läbi ja õpin oma vigadest. Kuid ei hakka siia heietama seda pikemalt, näitan parem midagi südamega tehtut.

Nagu alati peale seda aasta kiireimat tööaega leian mina siis täpselt pühade ajal alles selle hetke, et oma kallimatele inimestele teha midagi erilist. Kuna omal pere suur, siis ei jõua kõiki väärt kinkidega meeles pidada, seega olen valinud juba teist aasta järjest midagi sellist, mis näitab ikkagi meie armastust, hoolt ja jäägitut tänud.

Siin on näha väikene osa pakkidest, aga nad sisaldasid:

  • Väikest kuid erilist kirja

  • G tegi prooviks koduõlut, see tuli niiiii hea, et ma pakkusin, et see oleks parim nael, meie kingikotti 🙂 Sildid minu disain!

  • Tahtsime teha ise mõnusat maiusesegu, pakkidesse läks meie lemmikud: karamellis banaanilaastud+kuivatatud jõhvikad (niii head ja magusad!)+metsapähklid

  • Kuna üks perekond ei tarbi alkohooli, siis neile sai koduõlle asemel, nende lemmik, marineeritud jalapeenod, mis jälle G kasvatatud ja purki meisterdatud! Lihtne disainimuutus ja ongi ilusam 😛

  • Kristiina on teinud pikemat aega ühte imeilusat asja, tuuninud tavalise sussishokolaadi välimust…väike ideelaen ja tegin ka oma, et sobiks stiiliga ja annaks seda väikest pärlikest niisama shokolaadile.

  • Kõige erilisemaks lisaks ma siis valisin see aasta just naistele ja tüdrukutele, midagi erilist… Paljud ei taha niisama helkurit rippuma, siis oli mul kohe hea teha see aasta kummitanud idee, helkurtutt. Ideaalne just mantlitele, kus sa ei saa panna helkurit, aga samas on see tutike parim oma kinnitusega lisada just käekotile!
    EDIT: selliseks mu jõulud siis kujunesid, ma ei ole mitte kuskil väitnud, et need helkurid on minu disain, see oli lihtsalt üks 2 a tagasi nähtud asi, mida mõtlesin AINULT omadele teha, viide orginaalautorile, kelle helkurit ma vist nägingi! Oleks viidanud kohe, kui oleks teadnud!!!

Ma võtan nüüd pikema pausi nagu ka eelmine aasta, teen tugevat südame ja mõttetööd. Kogun ja analüüsin kõike seda negatiivset ja õpin sellest, seetõttu ka muudan uuel aasta palju oma tegevust.

Seniks aga soovin aastalõpuks teile armastust, kallistage oma lähedasi ja tulgu uus aasta meile parem!