Kui eile just näitasin erilise sooviga köiteid, siis meelde jäi ka viimased kaks karpi.
Esimese au ma ei võta endale, see sai tehtud, sest algne tegija ise ei saanud tellijat aidata. Minu  töö (just paberite ja kujunduse suhtes) jääb tugevalt alla aga SELLE Kairi fantastilise töö koopia siis sai tehtud.

Minul siis selline paberi valik, sest see pidi sobima perele, kus issi on just peamine gurmaan 🙂

Teine karp siis, mulle nii meeldivad inimesed kes armastavad ja julgevad armastada värve 😀
Ma sain ka ammu üle oma pubeka must-punane hullusest ja kuigi üritan neutraalne tihti olla siis mul on kapis oioioi kui kirevaid asju 😀 Ja kui tuleb meili tellimus, kus ilusa 50 juubeli puhul Anu soovis ROOSAT karpi roosa roosiga 😀

Palju õnne sulle Anu veelkord, selliste tellijatega saavutatud emotsionaalne klapp toob ka mõnusa töötuhina ja tulemuse 😀