Erilised raamatud

Nii palju on hetki, mida tahame mäletada ja kuskil säilitada. See augustikuu andis mulle kaks erilist tellimust.

LEMBE

Kuigi ma üritan scrapbooki teemast suurema kaarega mööda käia, siis üks asi oli mida mõtlesin aastaid proovida…paberi õmblemine. Kuna tellimuse eesmärk oli 50 juubel ühele naisterahvale ja ma meenutasin oma ema (kes just sama juubelit pidas 😀 ) Selle ajastu naistega meenub mulle alati hipilikult erksad värvid ja mustrid. Snittys olid nii nunnud lillepaberid, mida ma juba olen ka kasutanud. Vot neid kokku pannes tundus mõnus proovida seda õmmelda, nagu lapitekk 😀

Suurus 22x21x4,5cm See on päris hea kogus mõnusaid looduspabereid 🙂 “Lõuend” ilusatele mälestustele!

Teine raamat
SIMON

Ma isegi ei mäleta, et kui suur see raamat sai aga suurem kui A4. Simon on hetkel üks noor poiss, kes ekstreemspordi maailmas on juba tublilt kanda kinnitanud. Lõin väikese kollazi kaanele, sest nii raske oli ühte teemat valida, kui ta ju nii võimsalt kõike proovib 🙂
Sellesse albumisse, kleebivad nad koos erilisi hetkejäädvustusi.

Kallistage omasid!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.