Lohutaja…

Tere üle pika aja. See blogi on jäänud väga unarusse, suuresti põhjusel, et tundub nagu keegi ei käi enam siin külas. Kõikidel on Facebook muutunud peamiseks reklaami ja müügi kanaliks.
Kuid Vikipesal on see aasta suur muutuste aasta. Olen teinud tööd selle nime all juba peaegu 12 aastat tööd. Unistanud suurelt igasuguseid mõtteid aga füüsiliselt ja vaimselt olen ennast kahjuks liiga paljute asjadega korraga sidunud ja ei leiagi endas seda viimast pingutust, et midagi konkreetsemaks luua.

See muutub nüüd!
Suur ja paljusi juba raputanud otsus oli ajutiselt kaotada käsitsimaalitud nõude tellimus. See ei tulnud lihtsalt, sest alates juba kevadest ma ei tee enam köite- ja paberitöid ja pulmatellimusi. Peamine põhjus on stuudio kadumine, mis tõttu pidin maha müüma ja ära andma oma materjalid. Ja olen rumala peaga teinud KÕIKE terve see aeg. Viimane aeg hakata midagi konkreetsemaks muutma.
Nagu öeldud, siis on ajutiselt nõude tellimine kinni.
Rõõmuga võtan vastu suuremaid grupitellimusi jne!
Kuid, ma hakkasin nokitsema uuesti oma e-poodi, kuhu on kõik leiunurga asjad juba müüki läinud ja varsti lisanduvad sinna uuesti traditsioonilised postkaardid ja uue tootena prooviks Vikipesa oma helkurid 😀

Seega, teretulemast uuesti meie muutunud e-poodi, mis hakkab järgnevate nädalate jooksul aina täienema 🙂
Vikipesa e-pood