Heihei, pole aega olnud kirjutada. Jäin eelmine kord võlgu siis kleepekatest jutu.
Alles ma siis näitasin, et tänavakunsti valikaines ma pidin kavandama ka kleepekatest seeria. Olin sellega väga suures hädas, sest ma hullult fännan neid aga ise teha, siis tüüpiliselt mõtlen jälle asjad liiga keeruliseks enda jaoks ja olengi hädas. Meil stuudios on laua peal suitsuvorsti viil…see on kleepekas!!! Vaatan seda aina ja mõtlen, et “päriselt või, nii lihtne aga nii äge”. Et miks mina siis nii stressis sellest ajutööst…..

Igastahes pingutasin valusalt oma aju. Esimeseks ma tegin siis mõned asjad prooviks oma tüüpilises vikilaste teemas

Siis mõtlesin oma teise lemmik teema peale POLY ja GEOMEETRILINE

Minu lemmik on sellel elevant!
Ja kuna me pidime 20 erinevat siis kookisin välja oma 2a tagasi Islandil tehtud illustartsioonid, milles pidid (ja äkki kunagi ka tuleb) tulema kalender

https://www.instagram.com/p/BeyBgN3FDJQ/

Seni kuni see ootab tegin prooviks kleepsude seeria

Kogu kleepsude seeria suhtes oli koolis ja tutvuskonnas mitte just kõige parem tagasiside, sest nad ongi liiga ülemõeldud, eriti kes teab mis toimub tänavakleepsude maailmas. Kuid viimaste kohta mulle meeldis tagasisisde, mille andis kooli (kaitsmise päeval) külastanud seltskond, kus olidki 35+ naisterahvad ja neile need väga meeldisid. Ütlesid, et see on midagi sellist, mida juba vanem naisterahvas sooviks ja tahaks kuhugi kleepida või siis sellist disaini mingi toote peal näha.
Mulle sellest piisas.

Ise ma pole veel jõudnud neid tänavale kleepima aga ma kannan osasid koguaeg kotis ja kui on õige hetk, leiavad nad järjest oma koha meie ümber 🙂
Mulle eriti meeldis seda naiste issutratsioone juba näga selles võtmes, milleks nad mõeldud on…varsti saavad nad õige eesmärgi!