Jõudis kätte see pea kogu elu oodatud suur hetk, mu esimene isikunäitus.
Kevadel avasin oma loome “Pandoora laeka” ja enne aasta lõppu saimegi suurema osa sellest loomingust ka nähtavale.

Tartus on hubane ja stiilne KIVI baar, mille andekas kuraator Stina Leek organiseeris ja sättis mu asjad seintele.
Meil oli maailma vingeim avamine, kus ma olen kunagi osalenud. Tahangi tänada oma inimesi, kes julgesid tulla kohapeale: mu fantastilised koolikaaslased ja õpetajad. Eriti vaprad olid E ja A, kes peale ülipikka tööpäeva leidsid endas selle jõu ühineda. Pereliimeid ja mu kullakallid sõbrad. Mul pole sõnu väljendamaks seda rõõmu ja armastust teie suunas! See õhtu oli mulle väga oluline!!!

Aga näitan ka mõne kaadrid näitusest, mu asjad kohe sobivad Kivi seintele.

Muideks see roosa terraariumi valguses olev teos on väike lisa näitusel. Koostöös kursavenna Aulis Puriga. Selle kohta saate lähemalt lugeda SIIN

Ma omalt poolt üllatasin külalisi jäätisemasinaga Jätsivärgi poolt.
Sest kellele ei meeldiks masinajäätis, see oli suurem hitt kui mu tööd. Sest suured armastavad tegelikult jäätist rohkem kui lapsed 😀
Seega tahate olla peo lemmik inimene, tellige masin! 🙂

Kõige ilusam vastukaja mu näitusele tuleb kursaõe Elisabethi poolt, kes telefoniga rahva sees suutis teha ülitoredad videokaadrid, mis ilusasti näitab mu tööde vormi.

https://www.instagram.com/p/CIOTVUEp3X2

Kuid kokkuvõtlikult veel väikesed tänusõnad uuesti:
Kallis Ave, aitäh toormaterjali eest, mis andis kõigele sellele tõuke ja see kuidas sa kaasa elad. Lisaks eriti eriline kaaskunstnik ja õpetaja Helenile, kes on mind kuid utsitanud ja vajaliku enesekindluse andnud. Muidugi vapper Härra Abikaasa, kes kogu seda tohutut kuude viisi protsessi on oma kodus kannatanud ja aitas kõik üles panna.
Aga ka kõik teie, kes minuga seda õhtut jagama tulite…saadan suured armastused teele.

Näitus jääb aasta lõpuni Kivi baari avatuks!