Mul polegi kunagi vaja olnud veel esitleda oma portfooliot, kuid nüüd tekkis see vajadus, et ma pean näitama oma töid. Kes minu asju teab siis valida minu töödest need mõned on liig mis liig 😀 Käthlini vapra abiga tegin siis valiku. Idee oli teha siis taaskasutuslik album ja sisse siis teemade kaupa A4 formaadis kollaazid. Tundide viisi valitud ja töödeldud 10 kollaazi kleepisin siis 40x40cm suurusesse albumisse 😀
Abikaasa tegi pilti minust, et näidata, kui suur see asi on…

…ja millised näevad kaaned välja mõlemalt poolt.
Sisuks on siis see suurest rullist rebitud ehituspapp ja kokku köidetud coptic bindingus.

Sees on siis 10 A4 formaadis fotot minu töödest mida saab näha ka SIIN ja 3 lehekülje täit maalitud pilte vikilastest 😀
Albumi liimimine+lõikamine+õmblemine+fotod kulus kokku 7 tund…üle poole sellest mõlema ajalehe kaane kleepimine 😉

Loodan siis parimat, paraja pabinaga ootan head uudist 🙂