Vabandused!

Share

On üks väga ebameeldiv asi liikuma läinud, mis kahjuks ei vaibu, tehes sellega mind kui kunstnikut kurvaks ja ühte pruuti. Ma ei süvene sellele pikemalt siin, kes teab see teab, kuid…. Tahtsin siia kirjutada vabandused minu selle suvistele tellijatele.
Kuna ma üritan oma tööd ja loomingut hoida eraldi  ja ei kirjuta siia neid lauseid oma hetke tujust-või olust, seetõttu juhtus nii, et mõni inimene pidi mind taga ajama meilidega ja kellel julgust oli siis õnneks helistas. Minu suurimaks veaks ja nagu selgub, siis ka suurimaks õppetunniks oli selle aastane suvi, ehk teisisõnu suur pulmahullus. Kuigi olen aastaid juba kunsti ja käsitöö tellimuste ja üritustega tegelenud, siis suur oli minu üllatus, et kevadel kui koolide ja lasteaedade lõpetamised hakkasid läbi saama, et ma ei saanud puhkust/tellimuste vaba suve vaid sellele järgnes kohe pulmahooaeg. Kõik selle valla tellimusi tegevad inimesed teava ja võivad öelda, kui raske on see paar kuud siis….nagu põllumehel, kes siis mitte enam päikese tõusust-loojanguni ei tööta vaid masinatel tuled küljes ja öösel ja….sama on ka meiega.
Siin ma tegingi ülisuure vea, kuna mul on kodus kolm last ja meie mitte isegi heaolu vaid juba söögilaud sõltub minu ainukesest sissetulekust ehk nendest samadest tellimustest, siis ei julgenud ma kedagi ära saata ja tõmbasin oma laste kõrvalt töötada. Mingitõttu inimesed ei saa aru kuidas käsitöölised töötavad, nad istuvad ka enamasti kell 8.00 hommikul laua taha, väikeste pausidega pannakse 17.00-ni välja ja siis õhtul uuesti ja töötavad 1-3-ni öösel…..mul sattus ka selline nädal kus 5 päeva jooksul sain magada ainult 16h kokku….aitab!

Oih tegelikult vot just seda juttu olen ma üritanud hoida isiklikumal tasandil ja siit eemal, seetõttu ei vingu ma enam edasi.

Ka kõik tööd, mida siin olen üritanud suvel näidata on ju kuudega kogutud kokku ja siis olen nad korraga pannud (seega IGAVUSEST tehtud märkmikud on kuid vanad) . Eks õppisin  ise ka nüüd ja loodan, et teised minusugused õppivad nüüd minu suure möödapaneku pealt, et las see teenistus olla, närvid ja tervis peab säilima. Ja kui ka sedasi tõmbad, siis kasvõi istud veel tunnikese öösel kauem aga vastad kõikidele kirjadele!!! Minu saba tekkiski vahel selletõttu, et sa ei suutnud istuda tunnikest oma kirjadega (mitte polnud üks või kaks vaid üle 10 iga päev) ja kui sama päev ei saanud vastata oli jube raske enam orienteeruda mitmel leheküljel. Kes väidab, et pole minult vastuseid saanud, siis on ju ka telefon ja kui tundub et esimene kiri ei saanud vastust saada uus…on olukordi, kus prügikastis leiad kirja, sest arvuti arvas nime või ei tea mille tõttu, et see peaks minema spämmi kohe.
Ja meeletu viga mida tellijad teevad ja mida me kõik räägime:   ka meie puhkame nädalavahetusel!!!

Teine õppetund: pulmatellimused pole ikka minu jagu 🙁

 

Kuid see selleks, mina olen omad vitsad juba kätte saanud, esimesed haavad puhtaks lakutud ja liigun edasi loodetavasti parema inimesena ja kõvasti targemana!
Veelkord suur vabandus, selle inimese ees, kelle pulmaga seoses ma sellise prahmaka sain ja looda, et need kritiseerijad seal sinu teemas lõpetavad, sest nad rikuvad nüüd ise sinu imekaunist teemat! Sul on juba tehtud endal Imeilusad asjad ja minu poolt uuesti üliilusat päeva ja armastust! Kallistused!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.