Näitan vähekene augu täiteks selle suve mõningaid köitmisi.
Kose kandis on selline ülimalt lahe koht nagu Võtikmetsa ja nendele tegin mina kingituseks külalisteraamatu, A4 ja üle 300 lehe! Köidetud mööblipoltidega.

Igavusest mõned rahvuslikel teemadel, formaadis A5, 100 või 250 lehte, Jaapaniköide.

Minu selle suve üks väike lemmik 🙂 19x21cm tugevate lehtedega külalisteraamat. Jaapaniköites.

Kaetud on musta vasikanahaga …see on niiiiii jumalikult pehme 🙂 Kuna see läks kingituseks soome ühele paarile siis paluti peale mõelda H&H nimetähed ja nii ideaalne tundus see teha kadaka seibist 😀

Teine lemmik, mis võttis päris pika aja maalida on u 200 leheline külalisteraamat, formaadis 21x21cm, ühele suguvõsale nende kokkutulekuks, kuna tegu on Kose vallaga jälle, siis sai väga pikalt otsitud selle kohaga seoses tikandit….ma loll mõtlesin, et üritan tikkida aga no vaadake ise pilti (see on kusjuures ainuke mida raamatutes ja netis leidis ja siin ülisuur tänu Kesonile), egas siis midagi , peenikene pintsel kätte ja tekstiilivärvidega maalima 🙂 (kuna see valmis nii kiirelt, siis on pilt kliendi poolt )

Mina kuulun ühe fantastilise Juula küla liikmeks. Väikesele väljasõidule sai oma MTÜ poolt tehtud kaasa 3 külalisteraamatut ja riidest kotid nende hoidmiseks. Formaadis 21x21cm, lehti 150, Jaapaniköide.

Väikene kingitus Elisabethile ristimiseks….sai ka siis proovitud nö scrapbooki stiilis kaunistamist, formaat 19x24cm (võin ka eksida), õmbluseta albumiköide, lehti 20tk.

Nagu näha, siis on mul väikene jaapaniköite hullus kallal olnud suvel 😉