Ma ise naeran seda väljendit: “Et kes enne näinud kingsepal kingi jalas” 😀
Pikalt olen tahtnud näidata, et seoses KT projektiga olen pidanud ma tegema kaks asja endale, kaks vajalikku ja mind iseloomustavat eset. Ja kuna hetkel istun ühe tervisega seotud masinaga ja ei tohi midagi teha (nagu oleks puhkus 😉 ) siis on väike hea hetk neid näidata.

Meile anti ülessandeks teha omale rinna-nimesilt, mis oleks siis selles tehnikas, mida me teeme ja mis just meid iseloomustaks…teate, naised tegid niiiiiii lahedad märgid omale ja minu oma on siis selline…

…pikalt mõtlesin, et mida teha, sest minul on ju nii palju erinevaid stiile ja erialasid, aga siis jäi valikuks ikka minu kõige kallim asi VIKILAPS ehk siis see kõige esimene kollane kassike 🙂 Ja muidugi sinna juurde minu suur lemmik , ajaleht. Ja siit siis minu taaskasutuse teema: medalipõhi katkine kadakamedal, kaetud ajalehega ja lisaks paelajääk ja vana nööp, ning puupärlid mis mu paljutes töödes on näha, see on saadud vana puupärlitest kardin, mis oli purunenud ja lõkkekraam 😉

Aga, kuna ma lollike ikka ei ole suutnud juurutada endale päeviku-kalendri kasutamist, siis nüüd on see juba vajalik, sest kõikide mu õpitubade ja koolikohustustega ma juba vajan. Ja veider oleks kui ma ei teeks ka endale oma kaantega kalendrit 😉

Einohh tehnika ei üllata vast teid juba enam 😉 aga see foto…kusjuures nägin seda ERM´is müügil ja see meeldis, tegin siis sellise…kuigi isev vaatan seda aina, et äkki peaks veel midagi panema, aga juba tundub niigi scrapbooki stiilis, mida ma ei tahaks mitte teha ….

Aga sellised lihtsad kaks asja, kaks MINU asja 😀